Kleding geborduurd

Een borduring op kleding kan op verschillende locaties. Voor bovenkleding (polo, vest, softshell jas) is een gebruikelijke locatie de linker of rechter borst. Daarnaast is het ook mogelijk op de mouw of rug.

Graag bespreken wij de mogelijkheden en wensen met u.

Vanaf € 6,00 excl. BTW. De prijs is afhankelijk van de borduring en het formaat en bedraagt € 1,00 excl. BTW per 1000 steken. Vraag om een vrijblijvende offerte. Daarnaast zijn er eenmalig kosten voor het digitaliseren van het logo. Voor een borst logo is de prijs rond de € 15,00 excl. BTW. Voor een groot logo op de rug is de prijs eenmalig rond de € 50,00.


Hoe te bestellen?

Neem contact op via e-mail of telefoon:

e-mail: info@borduurbedrijfvato.nl

tel: 06-10140475

Kleding:

U kunt zelf kleding aanleveren. Daarnaast is het mogelijk om via ons te bestellen, neem daarvoor contact op.

Stuur de volgende gegevens door:

Logo of tekst voor op de kleding

Positie (linker / rechter borst, linker / rechter mouw, rug)

Uw naam en eventueel bedrijfsnaam

Adres en huisnummer

Postcode en plaats

E-mailadres

Kosten:

Borduring: Vanaf € 6,00 excl. BTW. De prijs is afhankelijk van de borduring en bedraagt € 1,00 excl. BTW per 1000 steken. Vraag om een vrijblijvende offerte door uw logo of tekst op de sturen en de gewenste afmeting door te geven. Daarnaast zijn er eenmalig kosten voor het digitaliseren van het logo. Voor een borst logo is de prijs rond de € 15,00 excl. BTW. Voor een groot logo op de rug is de prijs eenmalig rond de € 35,00 excl. BTW.

Verzendkosten: Afhankelijk van de grootte van uw bestelling. De tarieven van Post NL worden gehanteerd. Indien u woonachtig bent in Lansingerland: GRATIS verzending.

Hoe te betalen en levering?

Voor betaling ontvangt u per e-mail een factuur. Richtlijn voor levering is 2 - 3 weken. Deze is afhankelijk van de grootte van de bestelling en de drukte in lopende bestellingen.